N A T T A H - We are the fallen angels.

Alla inlägg under november 2015

Av Natalie - 22 november 2015 02:57

Alltså helvete vilken kväll, först var jag faktiskt inte alls taggad men det var ju trots allt min bästaväns födelsedag... och jag ångrar inte att vi drog ut! Förbokade biljetter till la cardinal. 


Först "förfesta" vi hemma hos mig, bara jag och Filip. Förfesta och förfesta... vi rättare sagt... eller rättare sagt JAG hällde i mig lite dricka haha! Shotade lite snabbt innan vi drog och jag var ganska onykter när vi mötte upp dom andra. Drog ut till perongen och tog en drink och sen var vi tvugna att sticka till Cardinal för att få stämplen under tiden som biljetterna gällde. Vi tänkte först dra till tivoli också och sen ta sista timmarna på Cardinal.. Men det var så sjukt roligt på Cardinal så vi stannade där hela natten! Och jävlar.. detta kommer göras om! 


Vaknade upp med fötterna svullna, jag hade tydligen fätt två knäskålar på samma ben, bara att den andra hade blåmärke (alltså att jag hade slått in benet så hårt) och höften var öm. träningsvärk i överkroppen... jag snubblade 3 gånger på dansgolvet.. fyfan vad pinsamt men det var fan inte lätt att stå med högklackade skor och tequila fylla.. men kul hade jag! När vi skulle hem grät jag nästan för jag hade så ont i mina fötter! och vakna upp med världens smärta! Men ikväll blev film, pizza och spel! 


Förresten, jag vet att alla pratar om det och jag måste också säga! men fyfan vilken fin snö vi fått! Så imorgon ska det fotas!! 


           

Av Natalie - 22 november 2015 02:02

         

Av Natalie - 20 november 2015 19:45

ikväll gör vi staden osäker, för jag ska nämligen ut och svaja lite på krogen i stan! har köpt förbiljetter till cardinal och så ska vi även in om på tivoli och perrongen! Så ikväll ska vi ha kul! Dock hinner vi inte ned till Landskrona och förfesta då Filip är hemma sent, så det lär bli förfest hemma hos mig! haha! Men vi ska möta upp de andra! Elin fyllde ju 18 år i veckan så det ska firas! Och jag kan faktiskt säga grattis till henne nu när jag ändå skriver i bloggen! Så nu ska vi ha kul! 


Dock kan jag inte bestämma vad jag ska ha för överdel, men jag ska iallafall ha skinnbyxor och höga skor! Tur att maan har pojkvän som får bestämma! :D     

Av Natalie - 20 november 2015 19:36

ja, vi var i studion idag och fyfan vad vi garva. jag höll helt ärligt på att kissa på mig, var tvungen att sätta mig på golvet för att inte kissa på mig och jag grät efter dessa bilderna! Menmen, Johanna skulle slå på självutlösaren på kameran och vi hade bara några sekunder på oss och just denna gången fick jag inte vara med i bilden. Alltså, fyfan! 


     

Av Natalie - 19 november 2015 14:07

ja, det går faktiskt. haha! Eller jag hade inte så bråttom, men hade lite att göra idag innan kärleken drog på jobbet, men nejdå, vi vaknade en halvtimme innan han skulle ta bussen, så ingenting blev gjort... 


nu har jag precis förlorat 2 games och ger upp, jag ska trots allt dra till tandhygenist nere i lilla hålan, så det tar ett tag att dra sig ned dit! Och sen ska jag äta pannkakor! woho! 


alltså, jag har ju typ också världens jävla värk i tänderna, jag får gå på citidon för att ens det ska hjälpa lite... fyfan, jag har nog aldrig haft såhär ont sedan jag opererades... rip. 


 

Av Natalie - 19 november 2015 01:10

Väntar man på något gott, så väntar man aldrig för länge! Mjo, ibland kan det kännas som en evighet innan kärleken kommer hem och jag försöker alltid göra det mysigt men jag är väl inte världens bästa på att komma på saker att göra! Men denna gången gjorde vi fruktbircka, kakor och maräng som vi doppade i varm chocklad som blev dessutom hyffsat misslyckad haha... men vi mös till film och levde gott! 


livet rullar på, dock är man inte så aktiv hemma, då man verkligen känner sig döende när man lämnar av väskan. Men det är väl så det är att leva ibland, orken finns inte riktigt, kanske är det enbart för det är höst och snart vinter och det finns inget roligt att göra? Maybe. Men man blir extremt mycket gladare när Filip kommit hem från jobbet. Han är verkligen ett lyckopiller! 


                 

Av Natalie - 16 november 2015 20:26

Alltså åh, jag är så jävla utbränd och irriterad. Ni anar inte! Jag har precis lagt upp hur jag känner inför skolan, på riktigt. Och jag skulle mer än gärna faktiskt bara sitta hemma en vecka nu! Sitta och göra klart det jag borde ha gjort! Det är sjukt tufft just nu, och ännu tuffare känner jag när "man vet om att man går på en jävligt chill skola". Aah, kanske det. Men jag läser dock inte bara estetiska kurser, vilket gör det hela bara tusen gånger jobbigare. Fyfan, jag är helt utbränd!!! Kommer hem från skolan, och detta är varje dag!! Trött och sliten, känns som att hjärnan håller på att trilla av! På riktigt! Och så är man hemma runt fem och så vet man om att egentligen MÅSTE man fortsätta skolan här hemma! Man bara "ömh, nope". Den inställningen har jag idag, jag säger bara "nope" och ska från och med nu börja lyssna på mig själv och vad min kropp tåler. Jag tänker inte sitta en dag till och må dåligt och ha psykisk ohälsa för skolan. Och ändå har jag klagat och får knappast min röst hörd, utan känns som motgångar. Vem ska man vända sig till? Inte personal iallafall! 


menmen, strunt i det, från och med nu ska jag göra det som jag känner för, och idag säger det INGENTING, för jag är redan så pass stressad och tårarna kryper sig fram snart. Så ikväll blir det kanske att sitta med kärleken, spela eller plugga psykologi och äta efterrätt. Yummi. 


Dock fett sugen på att sjukskriva mig 1 vecka bara för att samla krafter. 

 

Fråga mig

190 besvarade frågor

Få direkt inlägg?

Klocka

Presentation


Nattah Simonsen, 18 år. Fotar med min Canon 70D och ibland Canon 400D. Läser mitt sista år på LBS - media, och älskar att fota, mysiga kvällar och spela. Driver även företag med 2 andra tjejer, Dixie UF samt driver projektarbete under marknadsföring.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Arkiv

översättning


Ovido - Quiz & Flashcards